Ψηφιακό Άλμα - Ψηφιακό Βήμα

Αξιοποιήστε τα νέα Προγράμματα ΕΣΠΑ και συμβάλλετε στον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησης σας

free html5 templates
Σας προτρέπουμε να αξιοποιήστε τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ, να κάνετε το «Βήμα» ή το «Άλμα», που χρειάζεται για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί και δυναμικά αναπτυσσόμενοι.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε βοήθεια,

Τμήμα Πωλήσεων 
Mais Information Systems
Λίγα λόγια για τα προγράμματα
  • Τα προγράμματα ενισχύουν υφιστάμενες πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις για να υλοποιήσουν επενδυτικά σχέδια που θα συμβάλλουν στην ψηφιακή τους μετάβαση ή/και στην ψηφιακή τους αναβάθμιση.  
  • Κάθε επιχείρηση πριν την υποβολή του επενδυτικού σχεδίου της, συμπληρώνει ερωτηματολόγιο με το οποίο αποτυπώνεται η υφιστάμενη ψηφιακή της κατάσταση, με βάση την οποία κατατάσσεται αυτόματα σε μία από τις 4 ψηφιακές βαθμίδες που ορίζουν τα επίπεδα ψηφιακής ωριμότητας (ανώτερο Α - κατώτερο Δ). 
  • Το επενδυτικό σχέδιο που μπορεί να έχει ως επιλέξιμες δαπάνες τεχνολογικό εξοπλισμό, λογισμικό και ψηφιακές υπηρεσίες καθώς και κάλυψη μισθολογικού κόστους, οδηγεί την επιχείρηση σε ψηφιακή αναβάθμιση κατά μία / δύο τουλάχιστον βαθμίδες, συνεπώς διαπιστώνεται ουσιαστική αλλαγή - step change - στα ψηφιακά χαρακτηριστικά της.

Ξεκινήστε Τώρα!

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις βέλτιστες λύσεις για την εταιρεία σας:
  1. Επιλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία σε ICT εξοπλισμό, λογισμικό επιχειρήσεων, λύσεις υποδομών και cloud, που διαθέτουμε και διαμορφώστε τη βέλτιστη λύση για την εταιρεία σας.
  2. Ρωτήστε μας για ειδικές προσφορές.

Επικοινωνήστε σήμερα
με το Τμήμα Πωλήσεών μας.

Ναυρίνου 4, 155 62 Χολαργός
 email: info@mais.gr